Talvea kohden

Keikat taas pyörähtäneet liikkelle ja onhan tämä taas aika kivaa… Perjantaina Rukalla oli aika mielenkiintoinen keikka ja sitten Lauantain Suomussalmen Jalon Raitin keikka muutiin ennakkoon loppuun puolessa tunnissa heti lipun myynnin alettua ja mikä keikka, Huh huh!!! Kiitos Kainuu!!!

Tulevana viikonloppuna perjantain Kuopin Kunnon Raitti on myyty reilua viikkoa ennen loppuun!!! Kiitos porukat!!! taas tietää miksi tehdä uusia biisejä ja miksi biisejä on tullut tehtyä vuodesta 1994 alkaen… Ja uutta on taas studiossa viritteillä, kuuluu sitten aikanaan. Lauantaina tampataan sitten legendaarisella Lallin Talolla ysäri pippalot, taitaa muuten olla ainut ysäritapahtuma, jossa ollaan mukana. Lallikselle mahtuu turvallisesti väkeä, joten eikun liput hankintaan jollei jo ole….

Sitten loppu vuoteen on tulossa vielä näillä näkymin kalenteriin lisäksiä, joten seuraa keikkakalenteria täältä ja sosiaalisen median päivityksiä. Toivotaan näitä loppuun myytyjä huippu pippaloita lisää ja lauletaan katot paikoiltaan!!!