SuomiLove

Olipa hieno saada kutsu saapua Suomiloven vieraaksi, tosin oli vaikea pitää homma salassa ihan kalkkiviivoille asti. Mutta suoralähetys ja yllätys on se ohjelman formaatti ja onnistuihan se. Jälkeenpäin tapasimme vielä Kauhajoen Mörssärit ja vain yllätyksen järjestäjä tiesi mitä tulee tapahtumaan… Mörssäreillä ei ollut hajuakaan tulevasta sohvalle istuessaan. Erillainen Karaoke-ilta yllärinä.

Ennakkoon juteltiin Akon kanssa sovitus läpi puhelimessa ja olihan se aika huikea soittaa livenä Suomilove-bändin kanssa… Iltapäivällä treenattiin parikertaa biisi läpi, tekniikan vastaavat katsoivat screenit, valot, äänet ja muut kuntoon… kuka nostaa syntikat paikoilleen lavalle ja että kaikki toimii…. Tanssijat treenasivat askeleet kuntoon samalla jne… Sitten odottelemaan, hiukset, vaatteet ja muut kuntoon….

Ei olisi uskonut -94 biisiä tehtäessä, miten se jaksaa edelleen elää ja hengittää…. ja mikä tunne, kun koko SuomiLove studion porukka nousi tanssimaan ja laulaaman biisiä meidän kanssa – Huh Huh!!!